Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nikola Tesla na medalji i majici ovogodišnjeg 11. Karlovačkog cenera

Iznimno smo ponosni što se naša ilustracija Nikole Tesle nalazi na medalji i majicama 11. Karlovačkog cenera. Radi se o elitnoj utrci, najbržoj cestovnoj utrci na 10 kilometara i prvoj u Hrvatskoj sa statusom World Athletics Bronce Label!

 

Nikola Tesla živio je i školovao se u Karlovcu pune tri godine na Velikoj kraljevskoj realki (danas Gimnazija Karlovac), a ovogodišnjja trasa Karlovačkog cenera prolazi pored njegove škole i našeg, nedavno otvorenog, Nikola Tesla Experience centra na adresi Rakovac 6.

 

 

Prijavi se na ovogodišnji Karlovački cener i ulaskom u cilj osvajate ovu jedinstvenu finišersku medalju!

 

 

Osim što lik Nikole Tesle krasi medalje koje će osvojiti najbrži trkači, sudionici Cenera dobit će dry fit majice na kojoj će biti ilustracija genijalnog znanstvenika. S obzirom na motiv, majica neće biti klasična atletska natjecateljska bez rukava kako je bilo zadnjih nekoliko godina…

 

Karlovački cener je na rasporedu u petak, 16. lipnja kada se trči 10 kilometara i štafeta dok Ceneru prethodi Karlovačka milja i dječje utrke u četvrtak, 15. lipnja. Staza Milje je brza i dugačka točno 1 579 metara u skladu s godinom osnutka Grada Karlovca. Inače, ove godine Karlovac slavi 444. rođendan.

 

Scroll to Top
Skip to content