Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Prijavi se na radionicu Daria Marčaca – kako pozicionirati svoj brend i izgraditi uspješan profil na TikToku?

Kako pozicionirati svoj brend i izgraditi uspješan profil na TikToku? Odgovore na ova pitanja dat će vam (između ostalog) TikTok kreator Dario Marčac koji će u subotu, 10. lipnja 2023., održati radionicu u multimedijskoj dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6, od 10:00 do 13:00 sati.

Izvor: dariomarcac.com

Za one koji nisu upoznati s radom Daria Marčaca treba istaknuti da na svom TikTok profilu ima više od 500 tisuća pratitelja, a njegovi su klijenti ostvarili više od 120 milijuna pregleda. Bez obzira na to što je najbrža globalna rastuća mreža, TikTok tek počinje biti masovnije prihvaćen na hrvatskom i regionalnom tržištu. Sad je idealno vrijeme za pozicioniranje svog brenda i brži organski rast na ovom kanalu.

Manje je poznato da je Dario osnivač Crew zajednice koja ukupno broji više od 8 milijuna pratitelja i predstavlja najveću zajednicu TikTok kreatora u regiji Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Austrije. TikTok kreatori unutar zajednice Crew su birani prema tri glavna kriterija: dobronamjeran sadržaj, snaga njihove zajednice i profesionalan pristup, kako bih osigurao kvalitetnu marketinšku platformu za brendove koji žele napraviti iskorak na TikTok i ostvariti odlične rezultate.

Osim na TikToku, Dario redovito objavljuje sadržaj na LinkedInu, Instagramu, Facebooku i YouTubeu. Ukupno više 850 tisuća pratitelja redovito prati njegov sadržaj.

Izvor: dariomarcac.com

Ostvario je suradnju s više od 70 brendova, kroz koje većini kompanija vodi njihove TikTok profile ili organizira TikTok marketinške kampanje. Brendovima koji su prepoznali snagu najbrže rastuće TikTok platforme i koji žele samostalno stvarati sadržaj održava edukacije, mentoring i radionice kako bi brže savladali potpuni drugačiji koncept stvaranja sadržaja u odnosu na Instagram i Facebook. Jedna takva bit će u Nikola Tesla Experience centru, Rakovac 6, 10. lipnja 2023. od 10:00 do 13:00 sati.

Sudjelovanje na ovoj radionici je potpuno besplatno. No, broj sudionika je ograničen te se morate najaviti prethodno na mail ana.kordic@ntec.hr. Pošaljite nam vaše osnovne podatke – ime i prezime, čime se bavite, broj mobitela i mail. Radionici možete pristupiti ako dobijete potvrdu da ste prijavljeni.

Radionica je organizirana u sklopu Mreže BOND čiji je član Nikola Tesla Poduzetnički centar Karlovac.

Scroll to Top
Skip to content