Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

U mjesec dana nakon otvorenja, Nikola Tesla Experience centar Karlovac posjetilo više od 4000 ljudi

U svojem prvom mjesecu od otvaranja, Nikola Tesla Experience centar u Karlovcu je posjetilo iznenađujući broj posjetitelja. Više od 4 000 pojedinaca, od znatiželjnih entuzijasta do strastvenih učenika, zakoračilo je u ovaj jedinstveni centar posvećen životu i naslijeđu Nikole Tesle. Neizmjerno smo zahvalni svakoj osobi koja je doprinijela ovom izvanrednom postignuću. Vaša podrška i interes potiču našu predanost pružanju izvanrednog iskustva svim posjetiteljima. Vaša strast nas motivira da kontinuirano unapređujemo našu ponudu i pružimo nezaboravno putovanje u svijet Tesle.

 

Foto: Dinko Neskusil

 

Gledajući unaprijed, pripremili smo uzbudljiv raspored aktivnosti i događanja kako bismo osigurali da svaki posjet Nikola Tesla Experience centru bude obogaćujući i zabavan. Naši nadolazeći programi uključuju interaktivne radionice, zanimljiva predavanja i angažirajuće demonstracije, namijenjene inspiriranju znatiželjnih uma svih dobnih skupina.

Bilo da vas fasciniraju Teslini izumi, intrigiraju njegove revolucionarne ideje ili jednostavno tražite uranjanje u iskustvo kao nijedno drugo, pozivamo vas da nam se pridružite na ovom izvanrednom putovanju. Budite u tijeku s najavama naših nadolazećih aktivnosti i označite svoje kalendare za avanturu kroz čuda Teslinog svijeta.

U Nikola Tesla Experience centru Karlovac posvećeni smo očuvanju Teslinog naslijeđa, poticanju inovacija i paljenju iskre znatiželje kod svakog posjetitelja. Dođite i istražite neograničene mogućnosti znanosti, tehnologije i kreativnosti dok slavimo genijalnost Nikole Tesle zajedno.

Planirajte svoj posjet danas i započnite nezaboravno iskustvo na Nikola Tesla Experience centru Karlovac. Radujemo se vašem dolasku i otkrivanju čuda koja vas očekuju unutar.

Za više informacija i ažuriranja o našim nadolazećim aktivnostima, pratite nas na društvenim mrežama. Nastavimo slaviti duh inovacija i inspiracije koje je Nikola Tesla zapalio u svima nama.

 

Scroll to Top
Skip to content