Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Naučite kako iskoristiti potencijal LinkedINa za uspjeh u karijeri

Ako ste poduzetnik početnik, želite unaprijediti svoj posao ili vas jednostavno više zanima ova poslovna platforma onda je sljedeća obavijest za vas. U četvrtak, 29. lipnja 2023., u multimedijalnoj dvorani Nikola Tesla Experience centra Dario Marčac će održati edukativnu radionicu o LinkedIN-u.

Radionica počinje u 10 sati i planirana je kao interaktivno iskustvo koje će vam omogućiti da steknete vrijedna znanja i vještine za uspješno korištenje ove popularne poslovne mreže.

LinkedIn je jedinstvena platforma koja povezuje profesionalce diljem svijeta, pružajući im mogućnost uspostavljanja profesionalnih veza, dijeljenja iskustava, pronalaska novih poslovnih prilika te izgradnje osobnog brenda. Uz pravilno korištenje LinkedIna, otvaraju se mnoge mogućnosti za napredovanje u karijeri i uspostavljanje važnih poslovnih veza.

Dario Marčac, iskusni stručnjak za LinkedIn i osobni brending, će vam podijeliti svoje dragocjeno znanje i praktične savjete o tome kako maksimalno iskoristiti potencijal ove platforme. Kroz interaktivnu radionicu, imat ćete priliku naučiti:

  1. Kako izgraditi impresivan LinkedIn profil koji će privući pažnju poslodavaca i potencijalnih partnera.
  2. Strategije za izgradnju i održavanje profesionalne mreže na LinkedInu.
  3. Kako se istaknuti putem objava, članaka i komentara na LinkedInu.
  4. Kako iskoristiti LinkedIn za pronalazak novih poslovnih prilika i unapređenje karijere.
  5. Savjete za osobni brending i izgradnju povjerenja na LinkedInu.

Radionica će se održati u prostorijama Nikola Tesla Centra, smještenog na adresi Rakovac 6. Očekujemo da će događaj privući veliki interes, stoga preporučujemo da se prijavite unaprijed na ana.kordic@ntec.hr kako biste osigurali svoje mjesto.

Dario Marčac je poznat po svojem strastvenom pristupu podučavanju i velikom broju uspješnih profesionalaca koje je mentorirao. Njegovo iskustvo i stručnost jamče da ćete iz ove radionice izaći s korisnim znanjem i samopouzdanjem u korištenju LinkedIna za postizanje svojih karijernih ciljeva.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, bez obzira na trenutno zaposlenje, radno iskustvo ili stručno područje. Bez obzira jeste li student, profesionalac u potrazi za novom karijernom prilikom ili poduzetnik željan proširiti svoju mrežu, ova radionica je namijenjena vama.

Scroll to Top
Skip to content