Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Besplatne STEAM radionice za djecu u Nikola Tesla Experience centru

Udruga Nikola Tesla Network organizira besplatne radionice za djecu od 6 do 10 godina u Nikola Tesla Experience centru. Ove radionice dio su projekta financiranog sredstvima Europskih snaga solidarnosti, programa Europske unije za jačanje solidarnosti. Projekat je provođen isključivo od strane mladih osoba do 30 godina, a besplatne aktivnosti za djecu od 6 do 10 godina održavat će se od lipnja do rujna. Jedna je već održana u sklopu proslave Teslina rođendana, a iduća Lozgalice je na rasporedu u petak, 14. srpnja 2023., od 17:00 sati u Nikola Tesla Experience centru Karlovac, Rakovac 6. Prijave su na essteslacentar@gmail.com.

Cilj projekta je upoznati djecu s područjem STEAM (znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika) te potaknuti njihovu znatiželju i interes za ova područja. Kroz aplikativne i kreativno-edukativne radionice, djeca će imati priliku učiti kroz zabavu i praktične aktivnosti. Ove radionice pružaju interaktivno iskustvo koje povezuje učenje i zabavu, te potiče kreativno razmišljanje i timski rad.

Pridružite nam se na besplatnim radionicama i zajedno istražujmo svijet STEAM-a u Nikola Tesla Experience centru. Djeca će imati priliku stvarati, istraživati i razvijati svoje vještine kroz inspirativne i edukativne aktivnosti. Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom putovanju u svijet znanosti i inovacija!

Scroll to Top
Skip to content