Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Radionica snimanja TikTok videa s Dariom Marčacom – Upotpunite svoje TikTok vještine u Nikola Tesla Experience centru Karlovac

Pozivamo sve ljubitelje TikToka na posebnu radionicu snimanja TikTok videa koju će održati talentirani Dario Marčac u čarobnom okruženju Nikola Tesla Experience centra Karlovac.

TikTok je postao globalna senzacija, pružajući priliku svima da izraze svoju kreativnost i zabave se putem kratkih i zaraznih videa. Upravo zato smo odlučili organizirati ovu radionicu kako bismo vam pomogli unaprijediti svoje TikTok vještine i stvoriti nevjerojatne sadržaje koji će privući pažnju publike.

Dario Marčac, poznat po svojoj kreativnosti i originalnom pristupu TikToku, vodit će ovu inspirativnu radionicu. Dario će s vama podijeliti svoje vještine, trikove i savjete kako snimiti privlačan TikTok video koji će se istaknuti u moru sadržaja. Otkrit ćete tajne snimanja, uređivanja, korištenja efekata i mnoge druge korisne savjete.

Radionica će se održati u čarobnom ambijentu Nikola Tesla Experience centra Karlovac, koji je sam po sebi izvor inspiracije. Bit ćete okruženi Teslinim genijem i inovacijama te ćete imati priliku učiti i stvarati u jedinstvenom okruženju.

Prijave za radionicu su otvorene, a broj mjesta je ograničen. Ako želite sudjelovati i unaprijediti svoje TikTok vještine uz pomoć Daria Marčaca, požurite se prijaviti slanjem e-maila na ana.kordic@ntec.hr.

Ova radionica je otvorena za sve – bez obzira jeste li početnik ili već imate nekoliko tisuća pratitelja na TikToku. Cilj nam je pružiti vam alate i znanje kako biste iskoristili svoj puni TikTok potencijal i stvorili nevjerojatne sadržaje.

Pridružite nam se 20. srpnja u 10 sati u Nikola Tesla Experience centru Karlovac i upotpunite svoje TikTok vještine uz stručno vođenje Daria Marčaca. Očekuje vas inspiracija, zabava i mogućnost povezivanja s drugim TikTok entuzijastima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Vidimo se na radionici snimanja TikTok videa u Nikola Tesla Experience centru Karlovac!

Scroll to Top
Skip to content