Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KaArt – Art&Cheers: slikanje i zabava na jednom mjestu

Kada? – 23. kolovoza 2023. od 18:00 sati

Nikola Tesla Experience Center priprema se za još jedno nezaboravno iskustvo koje će spojiti umjetnost, kreativnost i dobru kapljicu. Pod nazivom “KaArt – Art&Cheers”, ova radionica slikanja uz stručno vodstvo talentirane umjetnice Zrinke Milovac predstavlja pravu poslasticu za sve (punoljetne) zaljubljenike u slikanje i druženje.

Slikanje uz stručno vodstvo

Ovaj izuzetan događaj počinje obilaskom Nikola Tesla Experience Centra u 18 sati, otvarajući vrata svijetu Teslinih genijalnih ideja. Nakon inspirativnog obilaska, sudionici će se upustiti u kreativni proces slikanja akrilnim bojama. Voditeljica radionice, talentirana umjetnica Zrinka Milovac, pružit će stručno vodstvo kroz svaki korak procesa, osiguravajući da svaki sudionik ostvari svoju slikarsku viziju.

Inspiracija i tema

Svaka slika govori svoju priču, a tema ovog slikarskog iskustva vezana je uz predivni grad Karlovac i njegove čarobne Dane piva. Sudionici će se uhvatiti u koštac s platnom i akrilnim bojama kako bi dočarali svoju interpretaciju teme, stvarajući pritom jedinstvene umjetničke djela koja će zauvijek ostati kao uspomena.

Prijave i sudjelovanje

Broj sudionika na ovoj radionici je ograničen, stoga je važno djelovati brzo. Osigurajte svoje mjesto prijavom na e-mail adresu info@ntec.hr. Osim prijave, za sudjelovanje je potrebno prethodno kupiti ulaznicu za odraslu osobu u iznosu od 8 EUR. Ovaj događaj pruža priliku za opuštanje, stvaranje i uživanje u jedinstvenom iskustvu koje će ostati urezana u sjećanjima.

KaArt – Art&Cheers radionica u Nikola Tesla Experience Centru Karlovac spaja slikanje, kreativnost i zabavu, stvarajući posebno iskustvo za sve koji su otvoreni za umjetnost i inspiraciju. Pridružite se stručnom vodstvu umjetnice Zrinke Milovac, istražite grad Karlovac kroz svoje vlastite slike i stvorite uspomene koje će trajati. Ovaj događaj poziva sve zaljubljenike u umjetnost da se pridruže ovom jedinstvenom iskustvu.

Scroll to Top
Skip to content