Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ljeto uz Nikola Tesla Experience centar: Kreativne i STEM radionice za djecu

Ljeto u Nikola Tesla Experience Centru Karlovac donosi nevjerojatne prilike za mlade istraživače i kreativce. U narednom razdoblju, očekuju nas čak četiri iznimno zabavne i edukativne radionice koje će malim polaznicima omogućiti da istraže svijet Nikola Tesle i tehnologije kroz praktično učenje i kreativno izražavanje.

RASPORED

SVJETLO U KUTIJI – 19. KOLOVOZA 10:00 SATI

Započnite avanturu u svijetu strujnog kruga! Ova radionica za djecu od 6 do 10 godina omogućuje malim istraživačima da se upoznaju s osnovama strujnog kruga. Financirana europskim novcem kroz ESS program, radionica će se održati u Nikola Tesla Experience Centru u Rakovcu 6. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama putem e-maila essteslacentar@gmail.com.

BUILD-A-BUILDING – 22. KOLOVOZA 17:00 SATI

Mladi konstruktori, spremite se za izazov! Na ovoj radionici djeca od 6 do 10 godina će se upoznati s osnovama maketarstva i izraditi repliku jednostavne zgrade. Projekt financiran europskim novcem kroz ESS program, a radionica će se održati u centru u Rakovcu 6. Broj mjesta je ograničen, prijave su putem e-maila essteslacentar@gmail.com.

ANIMIRANA PRIČA – 25. KOLOVOZA 17:00 SATI

Budi kreator vlastite priče! U ovoj radionici, djeca će se podijeliti u grupe i osmisliti kratke priče na temu Nikole Tesle. Zatim će uz pomoć digitalnog alata pretvoriti te priče u animacije. Financirana europskim novcem kroz ESS program, radionica će potaknuti kreativnost i tehničko znanje mališana. Prijave su ograničene, stoga ne zaboravite se prijaviti na essteslacentar@gmail.com.

LOZGALICE – 29. KOLOVOZA 17:00 SATI

Zadnja u kolovozu, ali ne i manje zanimljiva radionica! Djeca će se po grupama natjecati u rješavanju logičkih zagonetki i zanimljivih izazova. Pridružite se ovoj edukativnoj igri i potaknite razmišljanje svojih mališana na potpuno novoj razini. Radionica je financirana europskim novcem kroz ESS program te će se održati u centru u Rakovcu 6. Broj mjesta je ograničen, prijave su putem e-maila essteslacentar@gmail.com.

Ljeto uz Nikola Tesla Experience Centar Karlovac donosi nezaboravno iskustvo za djecu kroz edukaciju, kreativnost i zabavu. Prijave su već otvorene, a broj mjesta je ograničen, stoga osigurajte svoje mjesto na ovim fantastičnim radionicama. Ispunite dane svojih mališana zanimljivim i poučnim aktivnostima uz podršku i vodstvo stručnog osoblja Centra. Prijavite se na e-mail essteslacentar@gmail.com i pridružite nam se na putovanju otkrivanja Teslinog svijeta!

Nositelj ovog projekta je udruga Mreža Nikola Tesla.

    Scroll to Top
    Skip to content