Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pozivamo sve mlade mozgalice na natjecanje Brain Booster

Pripremite se za uzbudljivo natjecanje koje će probuditi vašu znatiželju i intelektualne vještine! Nikola Tesla Experience Center, poznat po svojim inspirativnim i obrazovnim aktivnostima, organizira natjecanje “Brain Booster” kao dio Dječjeg tjedna. Ova radionica je posebno osmišljena za mlade znatiželjnike u dobi od 10 do 14 godina koji vole izazove i rješavanje mozgalica.

Što je “Brain Booster”?

“Brain Booster” je natjecanje koje se sastoji od četiri dijela:

  1. Kviz Općeg Znanja: Testirajte svoje znanje iz različitih područja i pokažite koliko znate o svijetu oko sebe.
  2. Rješavanje Osmosmjerke: Pronađite skrivene riječi u labirintu slova i razmislite brzo i pametno.
  3. Križaljka: Povežite pojmove i riješite križaljku punu zagonetnih definicija.
  4. Igra Vješala: Pogađajte riječi prije nego što “objesite” svog virtualnog prijatelja.

Ova zabavna i edukativna radionica omogućuje sudionicima da pokažu svoje intelektualne vještine i natječu se s vršnjacima u prijateljskom okruženju.

Kada i gdje se održava?

Natjecanje će se održati 4. listopada u 12 sati u prostorijama Nikola Tesla Experience Centra u Karlovcu.

Besplatno Sudjelovanje i Ograničen Broj Sudionika

Sudjelovanje u natjecanju “Brain Booster” je potpuno besplatno! No, kako bismo osigurali kvalitetno iskustvo za sve, broj sudionika je ograničen na 20. Stoga, preporučujemo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Kako se Prijaviti?

Prijavite se jednostavno slanjem e-maila na adresu info@ntec.hr. U e-mailu navedite svoje ime, prezime i dob. Nakon što se prijavite, doživjet ćete nezaboravno iskustvo rješavanja izazovnih mozgalica i stjecanja novih prijateljstava.

Zabava i Izazov za Mlade Mozgalice

“Brain Booster” je prilika da se testiraju vaše sposobnosti u rješavanju kvizova i zagonetki te upoznate s vršnjacima koji dijele vašu strast prema učenju i zabavi.

Pridružite nam se 4. listopada i budite spremni za izazov! Ovo natjecanje je prilika za proširenje vašeg znanja i razmjenu iskustava s drugima. Uživajte u Dječjem tjednu u Nikola Tesla Experience Centru i postanite pravi “Brain Booster”!

Vidimo se!

Scroll to Top
Skip to content