Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Panel rasprava Karlovčani Karlovčanima – “Od ideje preko Start Up-a do uspjeha“

Rotary klub Karlovac – Dubovac i Nikola Tesla Experience Center Karlovac s ponosom vas pozivaju na panel raspravu Karlovčani Karlovčanima “Od ideje preko Start Up-a do uspjeha”. Ova jedinstvena prilika za dijalog i učenje bit će održana 23. studenog s početkom u 18 sati u Tesla centru na Rakovcu 6.

Panelisti:

Domagoj Boljar, Miret (Earthbound)

MIRET je hrvatski brend ekoloških tenisica od prirodnih materijala, 7 biljaka – pamuka, kaučuka, jute, pluta, konoplje, eukaliptusa, kukuruza, kenafa i celuloze te eko-certificirane novozelandske vune. MIRET razvija ekološki naprednu obuću koja ima oko 70% nižu emisiju CO2 od prosjeka industrije te su ujedno jedine tenisice na svijetu s certifikatom OEKO-TEX Standard 100, koji garantira da tenisice ne sadrže kemikalije štetne za ljude.

Filip Trezner (Izvan fokusa)

Izvan fokusa tim grupa je mladih i ambicioznih kreativaca koji unazad deset godina zajednički produciraju fotografske, televizijske, filmske i video sadržaje te organiziraju događanja, festivale i provode razne marketinške aktivnosti. Tim ima ured u Karlovcu te u Zagrebu, gdje koristi i televizijski studio Unison za realizaciju brojnih TV projekata.

Damir Škrtić (MobilityOne)

MobilityONE, hrvatski je softver za upravljanje voznim parkovima kompanija i pametnih gradova. Prva je to, sveobuhvatna i vertikalno integrirana B2B SaaS platforma za upravljanje mobilnom imovinom koja se brzo implementira u različita korporativna okruženja. U najkraćem vremenu korisnik dobiva sveobuhvatan uvid u svoj vozni park, kontrolu procesa i troškova, ima mobilnu imovinu „kao na dlanu“ te brzo uživa sve benefite i kvalitetno donosi odluke.

Josip Bišćan (Infinum)

Infinum je hrvatska tvrtka za dizajn i razvoj softvera sa sjedištem u Zagrebu. Tvrtka ima urede u LondonuNew YorkuLjubljaniVaraždinuPodgorici i Skoplju. Na popisima je Deloitte i Inc. 5000 kao jedna od najbrže rastućih tvrtki u Europi. U 2019. i 2021. godini tvrtka je osvojila nagradu Red Dot Award. Infinum su osnovali Tomislav Car i Matej Špoler 2005. godine u Karlovcu. Tvrtka je 2015. pokrenula Infinum Academy, besplatne tečajeve programiranja za studente.

Video obraćanje – Albert Gajšak (Circuitmess)

Circuitmess je hrvatska tvrtka koja je krenula kao start-up za STEM edukaciju, osnovana je  2017. godine, a proizvode DIY (‘do-it-yourself’) proizvode za sastavljanje. Cilj im je približiti elektroniku i programiranje publici na zabavan i zanimljiv način.

Teme koje pokrivamo:

  • Kako pretvoriti ideju u uspješan posao?
  • Financiranje start-upa: Kako prikupiti potrebna sredstva?
  • Koraci za pokretanje vlastitog posla: Od ideje do realizacije.

Kako sudjelovati:

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo sve zainteresirane da svoje prisustvo prijave putem e-maila na rckarlovacdubovac@gmail.com.

Ne propustite ovu iznimnu priliku za učenje i umrežavanje s uspješnim poduzetnicima iz naše zajednice. “Karlovčani Karlovčanima” obećava biti inspirativna večer ispunjena dragocjenim savjetima i pričama uspjeha. Pridružite nam se na putovanju od ideje prema nevjerojatnom uspjehu!

Scroll to Top
Skip to content