Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dan otvorenih vrata Nikola Tesla Poduzetničkog centra Karlovac

Dan otvorenih vrata Nikola Tesla Poduzetničkog centra Karlovac obilježila su tri korisna i zanimljiva predavanja održana u dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6.

Stručne savjetnice Nikola Tesla Poduzetničkog centra Suzana Novosel i Božica Šimunčić predstavile su rezultate rada Poduzetničkog centra u proteklih godinu dana koliko centar aktivno djeluje dok je Ana Vrkljan iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, agencija hrvatske vlade predstavila projekt BOND 2.

Okupili smo se na prvim danima otvorenih vrata našeg odjela Nikola Tesla Poduzetničkog centra. Ovo je prvi put otkad je Nikola Tesla Experience centar otvoren da obilježavamo ove dane i želimo prikazati i reći što smo to konkretno radili proteklih godinu i pol dana otkad intenzivno djelujemo kao poduzetnički centar. Valja istaknuti da savjetodavne usluge koje pružamo poduzetnicima su financirane kroz europski projekt „Nikola Tesla Poduzetnički centar“. Možemo biti ponosni na brojku više od 300 poduzetnika koji su dobili od nas uslugu individualnog savjetovanja i pisanja poslovnog plana te grupnu uslugu kroz brojne radionice u proteklih godinu i pol dana. Odjel Nikola Tesla Poduzetnički centar nastavlja djelovati u sklopu našeg Experience centra. Stojimo na raspolaganju poduzetnicima i budućim poduzetnicima za sve ono što im je potrebno. Naše savjetnice rade kontinuirano od ponedjeljka do petka. Pratite naše društvene mreže ili osobno dođite u naš centar i dogovorite termin konzultacija.

Martina Marušić Britvec, direktorica Poduzetničke zone Korana d.o.o. koja upravlja Nikola Tesla Experience centrom Karlovac
Scroll to Top
Skip to content