Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Teslin centar u Karlovcu – top destinacija za obitelji s djecom

Sretno dijete = sretan roditelj

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete – od najbolje zdravstvene usluge preko najboljeg obrazovanja do najboljeg iskustva koje mališan može doživjeti. Pod nezaboravnim iskustvom mislimo na uspomene koje će dijete pamtiti za cijeli život i rado ih se prisjećati. No, dug je put do uspomene. Treba prvo isplanirati kamo ići. Nakon besciljnog lutanja po internetu konačno ste našli mjesto koje garantira dobru zabavu za vašeg mališana, a predstavlja odmak od uobičajenih aktivnosti za djecu – Nikola Tesla Experience Center Karlovac. U nastavku saznajte zašto je Teslin centar u Karlovcu top destinacija za obitelji s djecom.

5 razloga zašto posjetiti Teslin centar u Karlovcu

1. Lokacija

Karlovac je udaljen svega 55 kilometara od Zagreba. Možete doći automobilom, vlakom ili autobusom. Ako dolazite automobilom onda ćete platiti cestarinu u jednom smjeru (Zagreb Lučko – NP Karlovac) 2,50 EUR. Centar je udaljen svega 5 minuta vožnje od naplatnih kućica Karlovac. Za parking mjesto se ne morate brinuti jer nasuprot Centra imate na raspolaganju besplatno parkiralište. Od obale Korane udaljeni smo 3 minuta, a od centra grada 10 minuta hoda. Ako planirate jednodnevni izlet onda preporučamo i posjet drugim karlovačkim zanimljivostima koje možete pronaći na stranicama Turističke zajednice Grada Karlovca.

Nikola Tesla Experience Center Karlovac, Rakovac 6

2. Edukacija i zabava u jednome

Dodirnite moćnu Teslinu zavojnicu i osjetite čaroliju elektriciteta, pokušajte namjestiti levitirajuće tablete, riješite zanimljive kvizove o Tesli, zaigrajte logičke igre (memory, zapamti niz brojeva, zapamti što više detalja), pogledajte igrane i animirane filmove napravljene posebno za naš Centar. Kroz postav će vas provesti ljubazni djelatnici i reći vam više o svakom eksponatu postava. Garantiramo da će djeca biti oduševljena Teslinim prstom, kvizom na našem podnom display-u i crtićima u osjetilnoj komori. Dok se djeca igraju roditelji mogu na našem Info pultu prilikom kupovine ulaznice zatražiti tablet za samostalno istraživanje prostora (uključen je u cijenu).

Osjetilna komora

3. Suvremena tehnologija

Suvremena tehnologija unapređuje iskustvo posjeta i čini ga fascinantnim, osiguravajući da se djeca osjećaju povezano s Teslinim izumima na način koji odražava inovacije današnjice. Interaktivni zasloni osjetljivi na dodir omogućuju djeci da istraže Teslin lik i djelo na zanimljiv i pristupačan način. Ovi zasloni često prate priče i animacije koje čine učenje zabavnim. Korištenje inovativnih tehnologija dodatno obogaćuje prostor, stvarajući vizualno atraktivno okruženje koje motivira djecu da istražuju i uče.

Sadržaj je prilagođen osobama s invaliditetom

4. Cijena i radno vrijeme

Za obitelji s djecom u ponudi imamo obiteljsku ulaznicu od 16 EUR. Roditelji će platiti ulaznice za dvije odrasle osobe, dok djecu ne plaćaju ulaz. Preporučamo i praćenje naših društvenih mreža (Facebook, Instagram) za detalje o posebnim akcijama i popustima koje organiziramo. Ako planirate posjet vikendom otvoreni smo, u zimskom periodu (do 31. ožujka) od 10 do 18 sati. Za obitelji s djecom nije potrebna prethodna najava – jednostavno se pojavite na adresi Rakovac 6.

5. Blizina ugostiteljskih objekata

U Centru postoji caffe aparat i aparat s pićima i grickalicama, ali ako ste “ozbiljno” gladni ne morate prevaliti kilometre da biste ručali. U blizini centra nalazi se nekoliko kafića i restorana.

Za više informacija možete nas kontaktirati na info@ntec.hr ili 047 674 746.

Scroll to Top
Skip to content