Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Provedite Noć muzeja u Nikola Tesla Experience centru!

Dragi posjetitelji, Nikola Tesla Experience Center Karlovac prvi se put priključuje manifestaciji Noć muzeja, koju već 18 godina organizira Hrvatsko muzejsko društvo. Ovogodišnja tema “Muzeji i nova publika” potiče na otkrivanje, učenje i zajedničko stvaranje nezaboravnih trenutaka.

Na Noć muzeja otvoreni smo za posjetitelje od 18 do 22 sata te je ulaz besplatan. Posljednji ulaz za posjetitelje je u 21.30 sati.

Posebno na taj dan, novo u našoj suvenirnici, možete na popustu od 10% nabaviti slikovnicu “Dječak koji je pokušao donijeti sunce” autorice Ivane Francišković Olrom i ilustratorice Ane Salopek u nakladi Šumeki – odvažno dobre priče. Popust od 10% možete ostvariti i na Experience planer autorice Martine Paracki uz pomoć kojeg ćete lakše planirati i organizirati svoje privatne i poslovne obaveze.

Više informacija možete dobiti na info@ntec.hr ili 047 674 746.

Noć muzeja 2024. bit će obilježena i na brojnim drugim lokacijama u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Detalje o događanjima, lokacijama i aktivnostima možete saznati na stranicama Turističke zajednice grada Karlovca visitkarlovac.hr

Vidimo se na Noći muzeja u Nikola Tesla Experience centru Karlovac na Rakovcu 6!

Scroll to Top
Skip to content