Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Otkrijte tajne uspješnih inovacija s Albertom Gajšakom, vlasnikom CircuitMess-a, u Nikola Tesla Experience Centru

Udruga Nikola Tesla Karlovac, Veleučilište u Karlovcu, Udruga diplomiranih studenata Veleučilišta u Karlovcu “Alumni Vuka” i Kulturno društvo Slovenski dom Karlovac u suradnji s Nikola Tesla Experience centrom Karlovac nastavlja ciklus javnih predavanja u 2023. pod nazivom – “Znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika STEAM 6”. Povod suradnji je 150. obljetnica Tesline mature u Karlovcu na Kraljevskoj velikoj realki 1783. godine.

 

Ciklus otvaramo predavanjem mladog inovatora Alberta Gajšaka, vlasnika CircuitMess-a. Priča o Albertu i njegovom CircuitMess-u je zaista inspirativna. Ako želite saznati više onda dođite na njegovo predavanje 7. lipnja 2023. u Nikola Tesla Experience centru Karlovac. Predavanje “Kako od ideja za inovacije” počinje u 19 sati u multimedijalnoj dvorani Centra. Vidimo se na Rakovcu 6!

 

Izvor: FB CircuitMess

 

Tko još nije čuo za ovog 24-godišnjeg genijalca evo nekoliko informacija:

Sve je krenulo još 2017. kad je Albert, tada maturant karlovačke Gimnazije, odlučio ostvariti svoj san o proizvodnji DYI elektronike. Sa samo 18 godina osnovao je tvrtku – CircuitMess. Stvari su se počele razvijati kako se sve više ljudi koji dijele njegovu viziju pridruživalo timu. Nakon nekoliko uspješnih crowdfunding kampanja na Kickstarteru, postavili su si ambiciozan cilj da postanu najveći proizvođač DYI elektronike na svijetu. CircuitMess danas ima 23 zaposlenih, mladih osoba koje rade na razvoju cool gadgeta koji podučavaju o softveru i hardveru. Cilj im je približiti elektroniku i programiranje široj publici na zabavan i zanimljiv način – zato su svi njihovi proizvodi namijenjeni za samostalnu izradu (DYI).

 

Izvor: FB CircuitMess

 

Do sada su prodali više od 80 tisuća STEM setova više od 31 800 kupaca diljem svijeta i neprestano rastu. Trenutno surađuju s Warner Bros.-om kako bi razvili CircuitMess Batmobile – za njih dosad najkompleksniji projekt. U isto vrijeme, svakih nekoliko mjeseci lansiraju novi obrazovni DIY set.

 

Izvor: FB CircuitMess

 

 

Scroll to Top
Skip to content