Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Okrugli stol u NTEC-u – upoznajte izvredne žene poduzetnice

Pozivamo vas na okrugli stol “Žene u poduzetništvu” koji će biti u utorak, 5. prosinca 2023., od 11.30 sati u dvorani našeg Centra na Rakovcu 6.

Pomno smo odabrali panelistice jer svaka od njih ima različit poslovni put te će podijeliti s okupljenima svoja iskustva, snove, izazove i sve ostalo s čime se svakodnevno nose u poslovnom svijetu.

IVANA ŠTEDUL, SenzoGYM

Karlovčanka Ivana Štedul diplomirana je fizioterapeutkinja i prvostupnica radne terapije. Autorica je koncepta BABYSTEPS programa poticanja ranog razvoja (Senzo-motoričke radionice za bebe i djecu©), koje se od 2013. godine provode u Karlovcu, a od veljače 2017. i u Zagrebu. Riječ je o programu koji je nastao kao produkt Ivaninog dugogodišnjeg rada s djecom s motoričkim, senzoričkim i kognitivnim poteškoćama u Hrvatskoj i inozemstvu. Primijetivši kako određeni segmenti terapijskih postupaka pomažu djeci s motoričkim, senzoričkim i kognitivnim poteškoćama u svladavanju senzo-motoričkih vještina, zanimalo ju je može li kombinacija određenih razvojnih aktivnosti dovesti do bržeg razvoja vještina i kod djece s urednom fiziološkom krivuljom razvoja. Spajajući znanja iz neuroanatomije i biomehanike pokreta stvorila je Babysteps senzo-motoričke radionice za bebe.

LIDIJA ŽGANJER GRŽETIĆ, Restoran Žganjer

Restoran Žganjer istoimene ozaljske obitelji njeguje dugogodišnju tradiciju izvrsne domaće kuhinje koju su prepoznali brojni gosti iz Hrvatske, ali i okolnih zemalja. Lidija je uključena u obiteljski posao od malena, a svojim znanjem i iskustvom istaknula se u sferi ugostiteljstva. Zajedno sa sestrom Alenkom pokrenule su, sad već brend Štrudlafest, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja u malo mjesto kraj Ozlja.

MIRJANA VUČETIĆ, Hamowa-Hidro

Mirjana Vučetić diplomirana je ekonomistica, direktorica i  suvlasnica tvrtke Hamowa-Hidro. Tvrtka se bavi isporukm i ugradnjom opreme za različite primjene u vodoopskrbi, odvodnji i pročišćavanju voda. Osim proizvodnje vlastite opreme, bave se isporukom te ugradnjom opreme drugih proizvođača. Rade projekte na području cijele Hrvatske te nešto manje na području BIH. Mikro su poduzeće s 10 do 15 zaposlenih, ovisno o veličini projekta. Inače, Mirjana je prije nekoliko godina izabrana i među 10 najboljih poduzetnica u Hrvatskoj.

Scroll to Top
Skip to content