Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Slikovnica inspirirana Nikolom Teslom – “Dječak koji je pokušao donijeti sunce”

“Dječak koji je pokušao donijeti sunce”

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predstavljanje slikovnice “Dječak koji je pokušao donijeti sunce” u nakladi Šumeki koje će biti održano u petak, 8. prosinca 2023. godine, u 18:00 sati u dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6.

Dječak koji je pokušao donijeti sunce slikovnica je nadahnuta Nikolom Teslom, a posvećena je svim radoznalcima. Priču Ivane Francišković Olrom ilustrirala je Ana Salopek, a slikovnica će se u Karlovcu naći u ponudi naše suvenirnice. Na predstavljanju će o slikovnici govoriti i s autoricama razgovarati Nevena Zuber, dijelove priče predstavit će učenici četvrtog razreda osnovne škole Dragojla Jarnević, a glazbeni gost je Domagoj Vuković.

Ovo je priča nadahnuta jednim dječakom. Kažu da je bio genije, vizionar i izumitelj. No, iznad svega, bio je dječak. Putovao je svijetom radoznalo ga promatrajući…

Ovu predivnu slikovnicu možete nabaviti u našoj suvenirnici u radno vrijeme Centra – od utorka do petka od 9 do 17 sati te subotom, nedjeljom ili blagdanom od 10 do 18 sati. Vidimo se!

Scroll to Top
Skip to content