Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Besplatne STEM radionice za djecu u travnju

U sklopu projekta Teslina STEM priča, nastavljamo s besplatnim STEM radionicama i u mjesecu travnju! Odmah nakon Uskrsa, od 2. do 5. travnja, očekuju vas dvije zanimljive radionice koje će djeci pružiti priliku istražiti čarobni svijet 3D tehnologije.

Svijet 3D printera (2. – 5. travnja, od 13:30 do 15:30 sati)

Za djecu u dobi od 12 do 14 godina, pripremili smo radionicu koja će ih provesti kroz proces osmišljavanja ideje, razrade u programu te realizacije na 3D printeru. Uplovite u svijet tehnologije budućnosti i stvorite svoje vlastite trodimenzionalne kreacije!

Foto: Dinko Neskusil

Svijet 3D olovke (2. – 5. travnja, od 15:45 – 16:45 sati)

Za mlađe uzraste, od 6 do 10 godina, pripremili smo radionicu osmišljavanja ideje i njezine realizacije na 3D olovci. Otkrijte čaroliju crtanja u trodimenzionalnom prostoru i pretvorite svoje maštarije u stvarnost!

Foto: Dinko Neskusil

Prijave su isključivo putem e-maila na adresu ntecprijave@gmail.com. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama! Prednost pri prijavi imat će djeca koja dosad nisu sudjelovala na ovim radionicama. Molimo vas da prilikom prijave navedete ime i prezime djeteta, dob te koju radionicu želi pohađati.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za učenje, zabavu i kreativno izražavanje na našim besplatnim STEM radionicama!

Scroll to Top
Skip to content